Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Mashoka Tech
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Banda de legat baloti
12 €
Brand
Poliester
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
De ce recomandam banda de legat din poliester?
In comparatie cu principalii sai competitori, banda de legat din poliester este singurul produs care indeplineste toate criteriile necesare manipularii si legarii marfurilor intr-o maniera cat mai economica, profesionista, sigura si eficienta:

Forta maxima suportata de banda de legat din poliester este de 9.2 g/denier, suportand asadar o greutate mult mai mare decat sfoara din polipropilena, care dispune de o forta de numai 3-4 g/denier.

Practica si usor de folosit, legarea manuala foarte usoara. Pentru eficienta legarii se pot folosi buclele din otel galvanizat destinate prinderii benzii asigura un plus de siguranta si rezistenta, neexistand riscul ca prinderea sa cedeze, asa cum se intampla in cazul benzilor din otel.

Acestea se prind una de cealalta prin capsare, respectiv prin efectuarea a doua gauri in benzile de otel, ceea ce diminueaza considerabil rezistenta benzilor, acestea cedand adesea in zona de prindere.
Un alt mare avantaj al benzii de poliester este faptul ca nu strica suprafetele pe care se afla sub tensiune.

Rezistenta termica mare a benzii din poliester face diferenta dintre aceasta si sfoara din polipropilena, banda PET si cea din otel.

Poliesterul poate fi folosit fara riscuri intre -40 C si de 120 C, dispunand de o rezistenta ridicata la socurile termice, spre deosebire de banda din otel, care nu suporta schimbarile bruste de temperatura si care se contracta la trecerea de la temperaturi inalte la temperaturi joase, riscand sa distruga marfa.

Si sfoara din polipropilena isi pierde imediat din rezistenta atunci cand este pusa sub tensiune in afara unei temperaturi de 20 C.

Banda de legat din poliester rezista la radiatii solare si nu este afectata de umezeala, banda de legat din poliester este deosebita fata de banda din otel care la umezeala rugineste.

Siguranta este de asemenea un element important, ce nu reprezinta nicio problema in cazul benzii din poliester, pentru care nu exista norme de siguranta, precum in cazul benzilor metalice – datorita riscurilor pe care le presupune o banda de legat din otel este necesara, conform directivelor CE, manevrarea acesteia cu echipament complet de protectie.

Costurile pe care le presupune banda de legat din poliester sunt de asemenea cele mai avantajoase, luand in considerare factorii mentionati anterior.

Datorita fortei pe denier a benzii din poliester, aceasta poate suporta o greutate de pana la 300 kg (modelul WG30 cu latimea de 9 mm) si chiar de pana la 500 de kg (modelul wG45 cu latimea de 13 mm), fata de 80 kg cat suporta sfoara clasica din polipropilena.

Pentru a face fata unei greutati mai mari, este necesara o cantitate considerabil mai mare de sfoara, costurile finale fiind asadar mai mari decat in cazul benzii din poliester.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura